Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 156

Имам един въпрос мисля да взимам алфа 156 1.8 Т.С 140кс. колко струва газовата уредба за тази кола?И колко 6те ми гори с нея?

Около 1800лв и после не се знае дали ще ти върви както трябва!Често след появата на АГУ в колата нещо се прецаква!
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Re: Алфа 156

Първоначално публикувано от Milanovvv
      Имам един въпрос мисля да взимам алфа 156 1.8 Т.С 140кс. колко струва газовата уредба за тази кола?И колко 6те ми гори с нея?
      Още с първия пост - еретични приказки
      Няма кола, която се продава за без пари, пълни резервоара и произвежда резервни части и нови гуми.
      Най-малко пък Alfa Romeo.
      Или иначе казано няма газ - няма проблеми, има газ - има проблеми.
      Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
      Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Алфа с гас подобре не си зимаи такава кола щом ще и слагаш гас мое мнение де
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Имам един познат, който слага АГУ-та на пълни инжекциони за по-малко от 500 лева, но не знам какво точно прави и какво слага. Един приятел си купи БВМ Е36 1.6 101 к.с. Кара на сиромашко гориво срещу 450 лева. Каза разхода зависи от регулирането колко газ да пуска. Правили са я до към 20/100 в града и върви повече от на бензин. Сега му харчи около 8-8,5 в града на 100, но върви до 120 или нещо такова. В смисъл не е цялата мощност. Той си я кара в града предимно и не бърза за никъде, така че...
          Радвай се на това, което имаш, докато работиш за това, което искаш.

Comment

Аман от професори!
            Аз съм на газ и още не съм ходил на майстор! Вече съм на 4500км(което значи че съм спестил вече около 500лв)откакто съм я сложил.Български инжекцион - излезе ми 1270лв.
            Има газ - има икономия - няма газ-разходите са двойни. Вземай и не слушай хора дето не са карали на газ Ако ти я монтират правилно,ще забравиш за майсторите .... УСПЕХ
            Alfa156 Against All

Comment

Re: Алфа 156

Първоначално публикувано от Antaris
              ...........еретични приказки
              Няма кола, която се продава за без пари, пълни резервоара и произвежда резервни части и нови гуми.
              Най-малко пък Alfa Romeo.
              ..............
              Тия изречения нямат никакъв смисъл ............ колегата иска да му се помогне - иронията е излишна
              Alfa156 Against All

Comment

благодаря на всички за помоща.В момента си търся кола и по авто къщите само алфа 156 ми харесва,но съм на 18 и нз как 6те я подържам,единствено това ме спира да си я купя

Comment

...но съм на 18 и нз как 6те я подържам...
                  Ако не си достатъчно финансово стабилен не си вземай ALFA/BMW/AUDI. Купи си някаква ширпотреба, нещо като VW Golf или Opel Astra - хем са достатъчно здрави, хем имат доста евтини части, освен това са и икономични
                  Audi/BMW, скоро и ALFA

Comment

В 1 тема бяха написали за 1ва кола по-малка да е за алфа 145,иначе можеш си земеш и фиат-ка пунто или браво
                    Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                    Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Working...
                    X